A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Львові відкрили Музей науки та інновацій

Опубліковано 05 квітня 2022 року о 19:45


Сьогодні, 5 квітня 2022 року, у Львові відкрили Музей науки та інновацій.

У музеї представлені 36 інтерактивних експонатів з музею Малої академії наук у Києві, Музею цікавої науки в Одесі та колекції власних експонатів Tech Startup School. Експозиція на території музею є сертифікованою, має польське виробництво, безпечна і розрахована для будь-якого віку, розпочинаючи від трьох років.

Тут можна почути про легендарний «Міст Леонардо да Вінчі» — величезну дерев’яну конструкцію, зібрану без жодного гвіздка, яка розвалюється, якщо забрати будь-який елемент побудови. Експонат «Зоотроп» розкриє відвідувачам секрет створення діснеївських мультфільмів.

Також в музеї можна випробувати власні фізичні можливості, скориставшись дією експонату «Баланс-борд». Це спеціальний борд, на якому потрібно пройти лабіринт, аби відчути, як працює баланс, і дізнатися, які саме органи відповідають за функцію рівноваги. Ще і ще багато різноманітних експонатів чекає на відвідувачів у Музеї науки та інновацій.

До кінця воєнних дій відвідування музею безкоштовне, що є чудовою можливістю відволікти дітей та залучити їх до вивчення науки у нестандартний та цікавий спосіб.

Нагадаємо, у Кропивницькому стартував проєкт «Знай! Умій! Врятуй!».