A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Львові відбувся семінар-практикум для вчителів НУШ із фізичної культури

Опубліковано 21 грудня 2021 року о 14:27


17-19 грудня 2021 року на базі ліцею імені Івана Пулюя Львівської міської ради відбувся Всеукраїнський семінар-практикум із впровадження модельної програми для вчителів фізичної культури, які працюють за програмою «Нова українська школа». Учасники ознайомилися з новітніми підходами до формування здорового способу життя, викладання фізичної культури та організації фізкультурно-оздоровчої і спортивної роботи у школах.

У заході взяли участь 84 вчителі з Львівської, Рівненської, Волинської, Тернопільської, Закарпатської та Івано-Франківської областей. Вони відвідали тренінги та майстер-класи з флорболу, дитячої легкої атлетики, корфболу, петанку, чирлідингу, регбі 5, бейсболу, пляжного бейсболу, доджболу, Cool Games, бадмінтону, дзюдо, фехтувального хортингу, організовані представниками численних спортивних федерацій.

Тренінгові заняття для учасників провели:

  • Андрій Боляк, заступник голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН;
  • Галина Коломоєць, начальник відділу науково-методичного забезпечення підвищення якості освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти»;
  • Олена Аксьонова, завідувач кафедри реабілітаційної педагогіки та здорового способу життя Запорізький обласного інституту післядипломної педагогічної освіти;
  • Олексій Качан, начальник відділу методичного забезпечення оздоровчої функції освіти та фізичної реабілітації Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Методичними порадами поділилися:

  • Олександра Приставська, директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Львів;
  • Євгенія Сливка, старша викладачка кафедри освітньої політики Львівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти;
  • Галина Ковалишин і Віктор Батяла, консультанти з фізичного виховання Центру професійного розвитку педагогічних працівників м. Львів.

Семінар у Львові завершив місячний освітній марафон з чотирьох семінарів для вчителів НУШ, які проводив Комітет з фізичного виховання та спорту МОН у співпраці з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» у межах програми Президента «Здорова Україна».

Нагадаємо, на форумі «Здорові діти – здорова нація» презентуваликонцепцію сучасних уроків фізичної культури.