A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У ЛНУ пройшов День кар'єри ЄС

Опубліковано 26 вересня 2018 року о 16:15

У Львівському національному університеті відбувся «День кар'єри ЄС». Цьогоріч захід пройшов 26 вересня 2018 року.

У межах заходу пройшла конференція «Глобальні кар’єрні виклики для молоді», де міжнародні експерти з управління персоналом, бізнесмени, науковці та практики з України, Польщі, Італії, Австрії, Данії і Німеччини ділилися зі студентами Університету досвідом досягнення професійного успіху.

Окрім цього, студенти змогли  поспілкуватись з представниками  компаній. Зокрема, в холі головного корпусу Львівського університету було представлено 35 українських і європейських компаній, молодіжних організацій та освітніх платформ. Також,  студенти дізнались про міжнародні освітні програми ( Програму "Erasmus+") та взяли участь в конкурсі від Представництва ЄС в Україні та компаній.

«Ми не знаємо яким буде світ через декілька років, коли ви станете активними учасниками ринку праці. Але ми намагаємося реагувати на виклики цього динамічного світу і хочемо допомогти вам краще зорієнтуватися у вимогах, які зараз є до сучасних фахівців, допомогти змінити ваше життя на краще, а відтак і змінити на краще нашу країну», – зазначила Маріанна Кохан, доцент кафедри менеджменту економічного факультету.