A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У листопаді на базі Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться «Інтенсив цифрової безпеки для школярів!»

Опубліковано 21 жовтня 2022 року о 12:20


2-4 листопада 2022 року в онлайн-форматі у межах місяця цифрової грамотності у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбудеться «Інтенсив цифрової безпеки для школярів».

Мета заходу – популяризувати серед шкільної аудиторії освітні програми Львівського національного університету імені Івана Франка в напрямі цифрової безпеки та познайомити майбутніх програмістів із провідними ІТ-компаніями. Це буде якісний освітній майданчик для підлітків, де вони набудуть навички в напрямі цифрової безпеки, зокрема зрозуміють, що означає «інформаційна гігієна», навчаться запобігати кібератакам та захищати системи й себе від кіберзлочинців. 

Наставниками та доповідачами школи є фахівці з цифрової безпеки. Для участі у заході школярам потрібно зареєструватися за покликанням.

Проєкт реалізовує Львівський національний університет імені Івана Франка спільно з Львівською обласною військовою (державною) адміністрацією за підтримки громадської організації «Лабораторія ідей», Львівського ІТ Кластера, міжнародних партнерів та провідних ІТ-компаній.

Нагадаємо, школи Закарпаття працюватимуть у новій всеукраїнській інформаційно-аналітичній системі «EvaluEd».