A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Кривому Розі відкрили сучасні науково-навчальні лабораторії

Опубліковано 27 листопада 2020 року о 08:46


На базі Криворізького державного педагогічного університету створили сучасний комплекс науково-навчальних лабораторій, унікальний для міста й області. 

Лабораторії забезпечено сучасною технікою для всіх розділів фізики, біологічних і хімічних наук. Здобувачі вищої освіти матимуть можливість на найвищому рівні користуватися новітнім обладнанням під час вивчення дисциплін природничого циклу. 

Зокрема, в лабораторії фізики, лабораторії хімічного аналізу та лабораторії з екологічних та біологічних досліджень студенти будуть проводити заняття за інноваційними світовими методиками, здійснювати експерименти за дослідницькими проєктами та під час виконання наукових, курсових і магістерських робіт.

Також до науково-дослідницької роботи в лабораторіях планують залучати учнів закладів середньої освіти міста й області, які беруть участь у роботі Малої академії наук України.

Придбання сучасного наукового обладнання лабораторного комплексу в Криворізькому державному педагогічному університеті було профінансовано Міністерством освіти й науки України.

Нагадуємо, в Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася церемонія відкриття інноваційного коворкінгу «Phygital Hub».