A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У КНУТД відкрили освітньо-науковий Центр енергоефективності

Опубліковано 15 червня 2018 року о 17:09

У Київському національному університеті технологій та дизайну відкрили освітньо-науковий Центр енергоефективності. У ньому студенти вишу зможуть опанувати навички роботи з сучасним енергообладнанням, а також реалізувати науково-дослідні проекти.

Використовуючи можливості центру, виш зможе покращити якість підготовки бакалаврів та магістрів з енергоменеджменту. Також у ньому працюватимуть над проектами профільних підприємств. Новітнє обладнання дозволить краще дослідити енергоощадність.

На базі центру планують проводити навчальні курси, організовувати стажування та підвищення кваліфікації для профільних фахівців, надавати консультації тощо. Крім того, обладнання центру дозволяє працювати над розробкою проектних рішень у сфері енергоефективності для приватних домогосподарств.

“Наш університет має стати базовим інноваційним майданчиком, чий досвід та вміння допоможуть виховувати нове покоління фахівців. Вони, зокрема, поширюватимуть знання про ощадливе використання енергоресурсів у професійній та суспільній діяльності”, зазначив ректор КНУТД Іван Грищенко.

Нагадаємо, що у КНТЕУ відкрили сучасний коворкінг для студентів та викладачів