A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У КНТЕУ відкрили інноваційний коворкінг «Phygital Hub»

Опубліковано 25 листопада 2020 року о 17:05


У Київському національному торговельно-економічному університеті відбулася церемонія відкриття інноваційного коворкінгу «Phygital Hub». Завдяки об'єднанню фізичних і віртуальних об’єктів простір є ідеальним місцем для проведення навчань, конференцій і тренінгів та інших заходів за участю студентів і викладачів. 

Phygital Hub поділений на кілька робочих зон, які дозволяють в одному просторі комфортно навчатися та займатися творчістю. У головній залі коворкінгу можна відпочити від занять на зручних пуфах, пограти в інтелектуальні ігри за столами. На стелі облаштоване так зване Зоряне небо (Велика та мала Ведмедиця), що своїми кольорами сполучає в одне ціле всі шість факультетів КНТЕУ.

Аrt space – частина коворкінгу для творчих заходів та генерації креативних ідей. Простір обладнаний найсучаснішими технічними засобами для максимального інтелектуального навантаження. 

Mediation room – зал медіації, де студенти можуть обговорювати суперечливі питання, вчитися мистецтву переговорів та тонкощам дипломатії, спілкуватися на різноманітні теми, здобувати цінний досвід комунікації. Ця зона обладнана всім необхідним для реалізації наукового потенціалу КНТЕУ.

Крім того, повністю забезпечено інклюзивність об’єкту: встановлені зручності для безперешкодного доступу людей з особливими освітніми потребами.

Незважаючи на пандемію COVID-19 та спричинені нею економічні складнощі, університет продовжує модернізовуватися, забезпечуючи нові можливості для якісного та комфортного навчання молоді.

Нагадуємо, Міністерство освіти і науки України підтримало ідею створення нової всеукраїнської студентської спілки.