A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Києві встановили рекорд України зі стрибків на скакалці, де взяли участь близько 2 тис учасниць

Опубліковано 12 квітня 2018 року о 19:26

1 тис 832 учасниці встановили рекорд України зі стрибків на скакалці. Фахівці Національного реєстру рекордів зафіксували відповідну подію сьогодні, 12 квітня 2018 року, в Києві.

“Проведенню заходу передували багато організаційних питань. Але приємно, що наші зусилля були не марними. Важливо, що захід зацікавив як відомих спортсменок, так і небайдужих до спорту жінок. Це допомогло нам провести таку масштабну акцію та привернути увагу молоді до важливості активного та здорового способу життя”, - зазначив заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба.

Участь у події, зокрема, взяли чемпіонка з плавання Яна Клочкова й альпіністка Тетяна Яловчак.

Учасники також провели особисті змагання зі стрибків на скакалці. Перемогу у внутрішньому турнірі одержала студентка Київського інституту інтелектуальної власності та права НУ «ОЮА» Надія Ткач - перше місце, ветеран спорту Олена Урбанська - друге місце, та волонтерка Ріната Нагорна - третє місце.

Організаторами заходу, на якому було встановлено рекорд, стали Фонд волонтерів України, Міністерство освіти і науки України, Спортивна студентська спілка України та Федерація учнівського спорту.