A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Києві розпочнеться чотириденний тренінг для вчителів пілотних шкіл з методики викладання для дітей «Philosophy To Grow.P4C»

Опубліковано 30 січня 2018 року о 17:00
19 березня у Києві розпочнеться чотириденний тренінг для вчителів початкових класів пілотних шкіл з міжнародної методики викладання для дітей «Philosophy To Grow.P4C»

Тренінг продемонструє методи викладання на основі ідей М. Ліпмана та спосіб навчання в університеті через спільне вирішення дослідницьких проблем (Problem based learning – PBL). 

Методика професора Метью Ліпмана вчить дітей самостійно, критично мислити, знаходити власні аргументи та сприймати аргументи співрозмовника. Р4С стимулює здатність вчитися, вести конструктивний діалог. Методика позбавляє страху ставити питання і вступати в дискусію.

Учасники познайомляться з методикою Р4С (Philosophy for Children), візьмуть участь у практичному модулі «Мистецтво через Р4С» та отримають сертифікат по завершенню. 

УЧАСТЬ У ТРЕНІНГУ БЕЗКОШТОВНА. Організатори (ГО Культурний Проект) забезпечують проїзд, проживання та добові.

Тренінг дає практичні настанови, як: 

  • Впровадити у навчальний процес 3 уроки за методичним посібником у період квітень-травень 2018 р з подальшим зворотнім зв’язком.
  • Впровадити у навчальний процес 15 уроків за методичним посібником у період вересень-грудень 2018 р з подальшим зворотнім зв’язком.

Тренінг проводить Надія Адаменко — кандидатка філософських наук, доцентка кафедри філософії, заступниця директора з навчально-методичної роботи Факультету філософської освіти і науки НПУ імені М.П. Драгоманова.

Учасники тренінгу отримають:

  • Методичні матеріали на 15 розроблених уроків
  • Сертифікат підвищення кваліфікації (30 кредитів)
  • Новий досвід навчання на рівні «відкритого суспільства», де дитина має право на свою думку, а розвиток критичного мислення є метою освіти. 

Дата проведення: 19-22 березня 10.00-17.00 

Місце проведення: м. Київ, Освітня станція 31в1 (вул. Пушкінська 31в1)

ВЧИТЕЛІ МОЖУТЬ ВІДПРАВЛЯТИ СВОЇ ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ ЗА АДРЕСОЮ [email protected] з поміткою у темі листа «Заявка Philosophy To Grow.P4C». 

Вимоги до учасників: 

  • Мотиваційний лист
  • Відео-презентація, де ви розповідаєте, чому вам цікавий цей тренінг
  • Можливість впровадити у навчальний процес уроки за методикою Р4С у період квітень-травень 2018 року та вересень-грудень 2018 року

УВАГА: Реєстрація завершується 10.02.18.