A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Хорватії українські науковці вперше презентують Національну науково-інформаційну систему URIS

Опубліковано 09 травня 2022 року о 14:40


Науковці Державної науково-технічної бібліотеки України вперше презентують Національну науково-інформаційну систему URIS із постерною доповіддю «Creating Ukrainian Research Information System» у межах Міжнародної конференції з сучасних науково-дослідницьких інформаційних систем CRIS2022, що відбудеться 12-14 травня 2022 року в місті Дубровнік, Хорватія.

Цьогоріч учасники розглядатимуть питання останніх тенденцій використання дослідницьких інформаційних систем і необхідність поширення реалізації CRIS для забезпечення ефективних механізмів обміну та агрегації дослідницької інформації. Детальна програма заходу за посиланням, також усі охочі можуть ознайомитися з тезами до постера «Creating Ukrainian Research Information System».

Конференція CRIS2022 організовується асоціацією EuroCRIS у співпраці з Міністерством освіти і науки Хорватії та за підтримки Університетського обчислювального центру Загребського університету.

Довідково

EuroCRIS – неприбуткова професійна асоціація експертів CRIS, яка є розробником загальноєвропейського формату дослідницької інформації CERIF.

Нагадаємо, світова наукова та інноваційна спільнота дізналася про реалії руйнування, втрати науково-дослідної та інноваційної інфраструктури внаслідок російської агресії.