A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У ХНЕУ провели День кар’єри ЄС, під час якого студенти могли отримати вакансію або запрошення на стажування у міжнародній компанії

Опубліковано 01 жовтня 2018 року о 18:55

У Харківському національному економічному університеті ім. С. Кузнеця провели День кар’єри ЄС, під час якого представники іноземних та українських компаній проводили безкоштовні майстер-класи та лекції зі студентами вишу. Крім того, під час заходу фахівці організували співбесіди, за результатами яких вони могли запропонувати студентам стажування або роботу.

Серед тем, які обговорили учасники під час тренінгів - як приймати управлінські рішення, отримати грант на навчання за кордоном або стипендію, які перспективи професійного росту в Україні тощо. У межах виставки можливостей, яку також провели за програмою Дня кар’єри, представники бізнесу, підприємств, організацій та міжнародних інституцій змогли презентувати відкриті програми стажування за кордоном, а також курси вивчення європейських мов.

Спілкуючись з фахівцями-практиками, студенти могли з'ясувати, яких вмінь потребує спеціаліст сучасного ринку праці, як успішно працевлаштуватися і застосовувати теоретичні знання на практиці.

Учасником заходу також став Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Хюґ Мінґареллі.

Нагадаємо, що раніше День кар'єри ЄС пройшов у ЛНУ