A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У ХНЕУ проходять лекції щодо соціального підприємництва, які читає засновник норвезької “Школи соціального підприємця IBS”

Опубліковано 15 лютого 2018 року о 10:36

До 23 лютого на базі Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця йтимуть лекції щодо підприємництва, які читає засновник “Школи соціального підприємця IBS” Ян-Урбан Сандала (Норвегія). Вони зацікавлять студентів і викладачів менеджерських, гуманітарних та соціальних спеціальностей. Для українських студентів заняття проходять безкоштовно.

Лекції проводяться англійською мовою. Курс поділений на 3 дисципліни: “Соціальне підприємництво”, “Інноваційний менеджмент” та “Сервісний менеджмент”. Для отримання сертифікату учасники мають успішно скласти письмовий та усний іспит в кінці курсу.

Захід реалізується у межах Угоди про співпрацю та спільну підготовку здобувачів ступеня доктора філософії. Наразі серед слухачів лекцій 44 особи - студенти, викладачі вишів та аспіранти.

Довідково. Доктор Ян-Урбан Сандала проводить незалежні міжнародні наукові дослідження, а також викладає курси, засновані на інноваційній педагогіці. У його викладацькій практиці - понад 35 курсів в області інновацій, соціального підприємництва, економічної історії та гуманістичних дисциплін.