A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У ХДАУ працюватиме агроінтернатура, навчатися у якій зможуть студенти 15 спеціальностей

Опубліковано 22 березня 2019 року о 16:45

Для студентів-аграрників Херсонського державного аграрного університету працюватиме агроінтернатура - грантова програма, яка дозволяє пройти стажування на сучасному підприємстві протягом 3 місяців. Важливо, що на цей період учасників також забезпечуватимуть стипендією.

Під час стажування учасники зможуть на практиці відстежити процес виробництва та переробки плодоовочевої продукції, а також здобути практичні навички роботи з сучасним обладнанням.

Вибір платформи для стажування проходитиме відповідно до спеціальності студента. Під час відбору кандидатів враховуватимуться академічна успішність та мотивація працевлаштуватися за фахом.

Претендувати на навчання у агроінтернатурі можуть бакалаври та магістри 15 спеціальностей вишу. Серед них - “Агрономія”, “Науки про землю”, “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”, “Харчові технології”, “Садово-паркове господарство” тощо.

Створення агроінтернатури відбулось у межах Меморандуму між херсонським вишем та Менонітською асоціацією економічного розвитку з реалізації Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).

Нагадаємо, що в СНУ триває набір учасників на модуль програми Erasmus+.