A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У харківському виші завершилась зимова школа з математики – там навчалися учні з 12 міст

Опубліковано 14 січня 2020 року о 13:00

На базі Харківського національного університету радіоелектроніки завершилася зимова школа з математики, учасниками якої стали 90 старшокласників із 12 українських міст. Упродовж тижня вони вирішували задачі та приклади, а також проводили тематичні активності.

Щодня для учасників зимової школи організовували кілька уроків математики, після чого давали домашні завдання. Під час занять школярі мали можливість працювати самостійно або у групах, ставити запитання досвідченим менторам та дізнаватися про особливості розв’язання математичних задач.

Школу відвідали школярі з Харкова, Києва, Ужгорода, Дніпра, Краматорська, Херсона, Кривого Рогу, Луцька, Бердянська, Маріуполя, Миколаєва та Вінниці.

Заняття для них проводили професійні вчителі, переможці міжнародних олімпіад, призери Всеукраїнських математичних олімпіад, а також студенти факультету математики та інформатики ХНУ ім. В. Каразіна.

Організаторами школи стали Харківський фізико-математичний ліцей № 27 та Харківський національний університет радіоелектроніки.

Нагадаємо, що у селі на Волині відкрили нову школу.