A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У Харківському національному економічному університеті відбулись «Дні кар‘єри ЄС»

Опубліковано 25 жовтня 2021 року о 16:25


Упродовж 21-22 жовтня 2021 року за ініціативою Представництва ЄС на базі Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця було проведено «Дні кар’єри ЄС». Онлайн-захід відбувся в межах проєкту «Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні».

Метою проведення було ознайомлення учасників зі шляхами професійного зростання та кар’єрними можливостями в контексті європейської інтеграції України.

У межах заходу було проведено панельну дискусію «Професійний розвиток та європейська інтеграція», тренінги від провідних фахівців і ярмарок вакансій.

Всі учасники дізналися про сучасні тенденції сфери працевлаштування, можливості кар’єрного розвитку в умовах євроінтеграції України, пріоритети політики Європейського Союзу, а також освітні програми та принципи, які є чинними в ЄС у галузі науки і бізнесу.

Крім того, учасники мали змогу ознайомитись з корисною інформацією щодо програми Erasmus+, обговорити важливість інтеграції ЗВО в європейський освітній простір, шляхи професійного зростання та вплив резюме на працевлаштування.

Довідково 

«День кар’єри ЄС» – це серія публічних заходів, в межах яких представники Мереж Європейського Союзу та зацікавлені громадяни можуть поділитися думками, власним досвідом щодо впровадження стандартів і практик ЄС в Україні та участі у програмах для розвитку нових бізнесових і освітніх можливостей. Щорічно захід проходить у більше ніж 15 містах України. Наступні «Дні Кар’єри ЄС» відбудуться 27 жовтня 2021 року в Чернівцях. Реєстрацію відкрито за покликанням.

Нагадаємо, що до 1 лютого 2022 року триває прийом заявок на Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science 2022».