A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У гірському селі на Закарпатті відкрили школу та дитсадок, у будівництво яких інвестували понад 29 млн гривень

Опубліковано 04 вересня 2018 року о 14:07

У гірському селі Вишці, що на Закарпатті, відкрили нову школу. На першому поверсі закладу також облаштували дитсадок. Загальні інвестиції у будівництво приміщень склали понад 29 млн гривень. Відкриття обох закладів відбулось вчора, 3 вересня 2018 року.

Передбачається, що у новоствореній школі учні навчатимуться з першого до дев’ятого класу. Для них облаштували сучасні навчальні кабінети інформатики, хімії та біології. Також класи обладнали новою комп’ютерною та мультимедійною технікою.

Для вихованців дошкільного відділення створені ігрова зона та кімната відпочинку. Щоб забезпечити дітей якісним харчуванням, у закладі працюватиме окремий харчоблок.

Варто зазначити, що це перший дитсадок, який відкрили у Вишці.  

“Освіта серед пріоритетів діяльності місцевої влади, свідченням чого є відкриття кількох шкіл в області напередодні нового навчального року. Однією з таких є Вишківський заклад загальної середньої освіти І-ІІ ступенів. Сподіваємось, що він впорається з покладеними на нього завданнями та виправдає очікування батьків. Також хочеться, щоб заклад став осередком, де і дошкільнята, і школярі зможуть гармонійно розвиватися та здобувати знання”, - зазначив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.

Нагадаємо, що на Рівненщині відкрили перший Інклюзивно-ресурсний центр