A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У ДНУ завершився Тиждень здоров'я: провели безкоштовні консультації лікарів, вчили надавати домедичну допомогу та робити масаж

Опубліковано 18 квітня 2019 року о 15:45

25 команд студентів - різних спеціальностей та курсу навчання - змагалися у конкурсі щодо шкоди куріння. Його організували у Дніпровському національному університеті ім. Олеся Гончара в межах Тижня здоров’я. Там також проходили змагання на кращий вірш та есе про здоровий спосіб життя.

Тема конкурсу плакатів: “Куріння вбиває не тільки людську волю, а й здоров’я людини”. Учасники у різних формах, жанрах і техніках, презентували власноруч виготовлені плакати. Вони спонукали глядачів до роздумів та осмислення проблеми куріння. За результатами конкурсу 20 робіт відібрали для виставки у місцевий бібліотеці.

Окрім цього, протягом Тижня для викладачів та студентів, зокрема, провели лекції щодо долікарської допомоги при невідкладних станах, майстер-класи з різних технік масажу як засобів реабілітації тощо. Учасники мали можливість отримати безкоштовну консультацію лікаря - гастроентеролога, кардіолога, дерматолога, педіатра.

Нагадаємо, що молоді вчені ХПІ організували безкоштовні майстер-класи з фізики.