A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У ЧДТУ презентували виставку робіт до Дня вишиванки

Опубліковано 16 травня 2018 року о 18:25

Студенти, викладачі та співробітники Черкаського державного технологічного університету організували виставку “Вишиванка  – символ української душі”. Презентація робіт проходить у бібліотеці вишу з нагоди прийдешнього Дня вишиванки.

“Минулого року вперше виникла ідея зробити цікавий захід у бібліотеці. Ми хотіли показати не просто книжкову виставку з цієї тематики, а також презентувати те, що зроблено руками співробітників та студентів ЧДТУ. Цьогоріч багато робіт отримали від Навчально-наукового центру по роботі з іноземними студентами, працівників редакційно-видавничого відділу та окремих кафедр вишу”, − зазначає директор бібліотеки ЧДТУ Яна Крайнова.

Окрім вишиванок на виставці є вишиті картини, хустки та предмети побуту. Серед інших експонатів - рушники, яким більше ста років. Усі вони виконані різними техніками, мають оригінальний покрій та орнаментне оздоблення.

Завтра, 17 травня 2018 року, виставку проведуть на площі Знань у Черкасах, щоб кожен зміг оцінити вироби та майстерність митців.