A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

У БДПУ відкрили навчальну телестудію для підготовки студентів-журналістів

Опубліковано 21 травня 2018 року о 17:47

У Бердянському державному педагогічному університеті відкрили навчальну телестудію для підготовки студентів-журналістів. На базі лабораторії планують проводити практичні заняття, майстер-класи та тренінги за участі профільних фахівців.

Для новоствореної лабораторії придбали сучасне телевізійне обладнання: камери, освітлення, штативи, мікрофони, розсіювачі тощо.

“Ще 10 років тому в БДПУ започаткували спеціальність “Журналістика”. За цей час викладачі університету доклали чимало зусиль для якісної підготовки фахівців медійної сфери. Зокрема, у 2011 році на базі вишу відкрили навчальну лабораторію з радіожурналістики. Також маємо навчальну фотолабораторію, редакцію газети “Університетське слово” та видавничий відділ. Позитивним результатам завдячуємо наполеглевій роботі працівників вишу та грантовій підтримці закордонних партнерів. Разом ми покращуємо умови для навчальної, наукової та творчої діяльності студентів-журналістів”, - розповіла декан факультету філології та соціальних комунікацій Ірина Глазкова.

Нині у виші вже стартують семінари від досвідчених медіатренерів: редакторів, телеведучих, медіаекспертів та журналістів.

Нагадаємо, що на базі ЛНУ відкрили лабораторію інновацій, в обладнання якої проінвестували півмільйона гривень