A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Троє студентів Луцького НТУ створили унікальний макет Театрального майдану міста

Опубліковано 21 червня 2018 року о 17:34

Троє студентів Луцького національного технічного університету - Михайло Князєв, Анна Бліндер та Карина Мучак - розробили макет Театрального майдану Луцька. Презентація проекту відбулась у виші в межах захисту бакалаврської роботи студентів кафедри міського будівництва та господарства.

Під час проектування автори відтворили сучасний вигляд Театральної площі, а також врахували недоліки благоустрою.

“Завдання було виконане згідно з пропозицією міської ради. Нині макет має здебільшого рекламну функцію, адже у такий спосіб легше залучити профільних  фахівців та привернути увагу інвесторів. Крім того, перевагою є й те, що макет дає можливість вести проектування в звичних для уяви об’ємних формах, а не в умовах плоских зображень”, - розповіли автори проекту.

Макет представлений у масштабі 1:250. У проекті студенти зобразили центр міста Луцька: будинки, кафедральний собор Святої Трійці, будинок культури, драмтеатр, центральний універмаг, готелі тощо. Презентована робота у точності повторює вигляд міста, у ньому врахували усі деталі, як-от дорожня розмітка, освітлення та вивіски магазинів.

Вже найближчим часом макет планують представити управлінцям міста, адже його загальна мета -  покращити благоустрій Луцька.

Нагадаємо, що студенти ТНПУ створили серію 3D-моделей замків Тернопільщини