A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Триває реєстрація на онлайн-курс з основ здорового харчування для вчителів початкових класів

Опубліковано 07 вересня 2022 року о 12:00


У межах реформи системи харчування в закладах освіти Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) та студія онлайн-освіти «EdEra» розробили безкоштовний курс для вчителів «Основи здорового харчування для учнів 1–4 класів».

Курс складається з п’яти модулів та містить відео, лекції і сценарії уроків про те, як:

  • говорити з дітьми та їхніми батьками про здорову їжу;
  • допомогти учням обрати смачне та корисне меню на щодень;
  • сформувати харчові звички здорових і сильних дітей.

Для проходження курсу потрібно зареєструватися за посиланням. Вчителі, які успішно пройдуть курс та проведуть уроки з основ здорового харчування у своїх школах, зможуть отримати тематичний ігровий набір.

Щоб узяти участь у розіграші, потрібно опублікувати у фейсбуці допис про проведення уроку із гештегом #ОсновиЗдоровогоХарчування. Після цього заповнити ґуґл-форму та надіслати через неї сертифікат про проходження курсу і посилання на допис. Ігровий набір отримають перші 500 вчителів, які виконають усі умови.

Онлайн-курс «Основи здорового харчування для учнів 1–4 класів» створено за підтримки Уряду Швейцарії в межах реформи системи харчування в українських закладах освіти, яку в 2020 році ініціювала перша леді Олена Зеленська. 

Нагадуємо, платформа про здорове харчування у школах «Знаїмо» містить найважливішу інформацію про реформу, нормативно-правову базу та навчальні матеріали.