A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Триває реєстрація для участі науковців, інноваторів та стартапників у першому міжнародному Drone Hackathon

Опубліковано 20 серпня 2022 року о 17:30


До 23 серпня 2022 року триває реєстрація у першому міжнародному Drone Hackathon від Українського фонду стартапів та партнерів.

Головна ціль хакатону — напрацювати нові рішення у сфері military-tech для виробництва дронів. Реєстрація учасників доступна за посиланням.

До участі запрошуються науковці, інноватори та стартапники, учасники серії заходів Sсience&Business від МОН та УФС, що реалізується в межах спільної роботи над створенням умов для розвитку інноваційної екосистеми, поєднанням наукового та промислового потенціалу, забезпеченням трансферу технологій і комерціалізації наукових результатів.

Участь у конкурсі-хакатоні можуть узяти інженери-конструктори, радіоінженери, оператори безпілотників та програмісти, які працюють на Python, Java, R, C++, Tensorflow або ж займаються Embedded-розробленням. Можна подаватися як командою, так і самостійно.

Drone Hackathon складатиметься з двох частин. Перша — дистанційна робота над челенджами, які команди отримають після реєстрації. Друга частина відбудеться в місті Києві офлайн із 26 до 29 серпня, де учасники доопрацюють спільні рішення та представлять їх журі. Учасники події отримають ексклюзивний мерч Армії дронів, а переможці хакатону — грошову винагороду.

Нагадаємо, в межах Міжнародної серпневої педагогічної науково-практичної конференції «Освіта, освітяни – незламні у війні» працювала локація «Наука та інновації: ефективні дослідження для безпечної освіти».