A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Триває прийом заявок на стажування у Корейському інституті науки і технологій

Опубліковано 02 квітня 2021 року о 10:24


Українським студентам і молодим вченим знову пропонують пройти стажування в Корейському інституті науки і технологій (KIST). Така можливість надана відповідно до підписаного Меморандуму між МОН та Корейським інститутом KIST про співпрацю. 

Стажування є підготовчим етапом для вступу до цього закладу, тож учасники зможуть здобути ступінь бакалавра або магістра. Прийом заявок для участі у програмі триватиме до 14 квітня 2021 року.

Претендувати на участь у програмі можуть, зокрема, бакалаври та магістри, які можуть зберегти статус студента у своїх університетах протягом усього періоду стажування (а також ті, які вже завершили навчання) і які виявлять бажання вступати для подальшого навчання до Корейського інституту науки і технологій. Для участі у відборі кандидати мають подати заповнену аплікаційну форму та завантажити скановані копії документів на сайт інституту.

Перевага надаватиметься претендентам, які навчаються за такими напрямами:

  • біомедичні науки і техніка;
  • нанотехнології та інформаційні технології;
  • енергетика та навколишнє середовище.

Докладна інформація щодо умов відбору та програми стажування є в інформаційному бюлетені або за покликанням.

Телефон для довідок: (044) 481 32 67 – Анжеліка Кернична, державний експерт  експертної групи з питань вищої освіти та освіти дорослих МОН.

Нагадаємо, триває підготовка до переговорів щодо участі україни у рамковій програмі єс з досліджень та інновацій «Горизонт Європа».