A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Триває прийом документів на отримання іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених–докторів наук на 2022 рік

Опубліковано 23 березня 2021 року о 16:47


Постановою Верховної Ради України «Про іменні стипендії Верховної Ради України для молодих учених–докторів наук» засновано 30 іменних стипендій для молодих учених–докторів наук із щомісячною виплатою кожної у розмірі п’яти прожиткових мінімумів для працездатних осіб, встановлених на 1 січня року отримання стипендії.

Вік науковців на весь період отримання стипендії не може бути більшим 40 років включно.

Згідно з Інструкцією з оформлення і подання документів на здобуття іменних стипендій Верховної Ради України для молодих учених-докторів наук, порядку їх розгляду та звітування стипендіатів заклади вищої освіти, наукові установи, підприємства України подають клопотання про висунення претендентів на отримання іменних стипендій до директорату науки та інновацій Міністерства освіти і науки України до 30 квітня 2021 року на адресу: кім. 201 в, бульвар Тараса Шевченка, 16, м. Київ, 01601.

Документи разом з клопотанням про висунення претендентів на отримання стипендії, що подаються закладами вищої освіти, науковими установами, підприємствами України, оформлюються згідно з Інструкцією.