A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Триває приймання заявок на участь у Національному конкурсі «Благодійна Україна-2022»

Опубліковано 02 квітня 2023 року о 15:00


Асоціація благодійників України у співпраці з державними органами влади організовує конкурс «Благодійність на захисті України», у межах якого буде відзначено найефективніші доброчинні ініціативи 2022 року.

У цьому році конкурс проходитиме 16-й раз поспіль. За підсумками найкращі благодійники, волонтери та меценати країни отримають нагороду «Ангел добра», яку часто неформально іменують благодійним «Оскаром».

Подати заявку на участь у конкурсі можуть як благодійники, так і набувачі допомоги до 30 квітня 2023 року. Детальна інформація про конкурс, номінації та етапи його проведення доступна за посиланням.

Протягом року українці гуртувалися у допомозі ЗСУ, вимушеним переселенцям, закладам освіти, культури та охорони здоров’я. Доброчинці стоять на захисті нашої країни з головною метою зупинити та подолати агресора і відстояти свободу та незалежність, тож час відзначити найкращі ініціативи.

Нагадаємо, у межах проєкту «Навчаємось разом» спільно з Олександром Педаном розпочинається ютуб-проєкт «Історії не з підручників» про цінність освіти.