A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Тренінг «Кризова психологічна допомога у часі війни» від кризового психолога з Ізраїлю

Опубліковано 17 березня 2022 року о 11:00


Тренінг «Кризова психологічна допомога у часі війни» відбудеться 17-19 березня 2022 року в межах гуманітарної ініціативи «Вистояти. Перемогти. Відродитися!» Українського інституту когнітивно-поведінкової терапії. Доповідач – Олександр Гальчинський, кризовий психолог, КПТ-терапевт, майор Армії оборони Ізраїлю.

Учасники опанують теоретичні та практичні знання у сфері надання першої психологічної допомоги в кризових станах і ознайомляться з моделями, які широко застосовуються в Ізраїлі і підтвердили свою практичну ефективність в умовах війни. Ці моделі орієнтовані на застосування на полі бою, але ефективні і для допомоги цивільним особам, що потрапили під обстріл, опинилися в зоні бойових дій та у надзвичайних ситуаціях. Програма рекомендована не тільки для лікарів, психотерапевтів, психологів і соціальних працівників, але й для педагогів.

Тренінг містить онлайн-лекції та очну зустріч для відпрацювання практичних навичок під супервізією викладача у малих групах.

Онлайн-лекції відбудуться 17-18 березня з 16:00 до 19:00. Реєстрація за посиланням.

Очна зустріч запланована на 19 березня в Інституті психічного здоров'я Українського Католицького Університету (м. Львів). Реєстрація за посиланням.

Бережіть себе!