A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

ТНЕУ відкрив Міжнародний центр освіти та розвитку спільно з Інститутом європейської інтеграції

Опубліковано 13 березня 2018 року о 12:26

Тернопільський національний економічний університет спільно з Інститутом європейської інтеграції (Польща) відкрили Міжнародний центр освіти та розвитку. Відповідний документ днями підписали очільники вишів. Новостворений заклад сприятиме співпраці науковців обох країн, організації стажувань та навчальних курсів, а також стане місцем для проведення досліджень в сфері права.

Також на базі центру проводитимуть наукові експертизи різних секторів економіки, зокрема, виявлення розбіжностей правової та економічної систем Польщі та України. Крім того, викладачі вишів зможуть спільно розробляти навчальні програми для студентів денної, заочної та післядипломної форм навчання.

«Міжнародний центр освіти і розвитку – це організація, яка має сформувати підґрунтя для об'єднання різних професійних і суспільних груп України та Польщі. Досягти позитивного результату нам вдасться лише за умови співпраці в управлінській, правовій, господарській та соціальній площинах», – зазначив ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий.

Проект центру реалізований під патронатом Посольства України в Польщі і Тернопільської ОДА.