A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Територіальні громади Дніпропетровщини отримали 10 шкільних автобусів

Опубліковано 29 листопада 2022 року о 13:35


Сьогодні, 29 листопада 2022 року, на Дніпропетровщині відбулася урочиста передача першої партії із 46 запланованих партій шкільних автобусів. Десять нових транспортних засобів вирушили до Брагинівської, Вишнівської, Девладівської, Дубовиківської, Затишнянської, Зеленодольської, Китайгородської, Софіївської, Червоногригорівської та Юр’ївської територіальних громад.

Ключі від автобусів вручили перший заступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації – начальника обласної військової адміністрації Володимир Орлов, позаштатний радник голови ДОВА Олег Кужман, голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, директор департаменту освіти і науки ДОВА Олексій Полторацький.

«Дитинство має бути безпечним. І ми намагаємося його таким зробити навіть у цей складний час. Завдяки нашій спільній роботі за кошти освітньої субвенції з Державного бюджету, а також за співфінансування громад, вдалося закупити нові шкільні автобуси. Сподіваємося, що наші діти вже дуже скоро поїдуть на них до своїх шкіл у мирній незалежній Україні», – зазначив заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов.

Новенькі, безпечні та комфортні «Еталони» поповнили автопарки Брагинівського, Вишнівського, Китайгородського, Мар’є-Дмитрівського, Преображенського, Софіївського, Чернявщинського ліцеїв, Борисівської гімназії, Чаплинської середньої загальноосвітньої школи Дубовиківської сільської ради та Зеленодольського ліцею № 2.

До кінця року заклади освіти області отримають ще 36 шкільних автобусів.

Нагадаємо, автопарк шкільних автобусів Черкащини поповнили 11 одиницями автотранспорту.