A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Студентів вишів запрошують взяти участь у конкурсі “Кращий студент України”

Опубліковано 09 листопада 2018 року о 14:56

Для студентів вишів, які хочуть довести свою ерудованість та знайти нових друзів, стартував прийом заявок на конкурс “Кращий студент України”. Він поділений на 3 етапи - університетський, регіональний та Всеукраїнський. Кожен з них має виокремити найталановитішого учасника.

Конкурс проходить за 10 номінаціями:

- Кращий студент України (комплексна характеристика);

- Кращий студент-аналітик України;

- Кращий студент-громадський діяч України;

- Кращий студент-дизайнер України;

- Кращий студент-медійник України;

- Кращий студент-науковець України;

- Кращий студент-програміст України;

- Кращий студент-спортсмен України;

- Кращий студент-підприємець України;

- Кращий студент-профспілковий активіст України.

Подати онлайн-заявку можна на сайті організаторів у розділі “Кращий студент” - https://bit.ly/2DyUPmW

Претенденти можуть брати участь у кількох номінаціях одночасно. Під час реєстрації бажано вказувати усі досягнення у обраній номінації, нагороди та грамоти, отримані у профільних конкурсах. Для номінації “Кращий студент України (комплексна характеристика)” учасник має підготувати відеопрезентацію про себе і презентувати власний соціальний проект.

Передбачається, що вибір номінації буде суміжним зі спеціальністю або особистими інтересами учасників. Тож вже під час університетського етапу вони зможуть більше розказати про своє бачення розвитку напряму, знайти однодумців серед студентів регіону та долучатися до інших активностей, які проходять на місцях.

У регіональному етапі візьмуть участь переможці вишівських змагань. Про місце та час проведення Всеукраїнського етапу організатори повідомлять учасників заздалегідь. Планується, що його проведуть наприкінці 2018 року.

Організатором конкурсу є ВМГО “Студентська республіка” за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства молоді та спорту України.