A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Студентів вишів запрошують долучитися до конкурсу відеоробіт про фінансову грамотність - переможець отримає 14 тис гривень

Опубліковано 04 березня 2019 року о 15:44

У межах Всесвітнього тижня грошей, який вже вшосте проведуть в Україні, студентів закладів вищої освіти запрошують долучитися до конкурсу відеоробіт. Податися на нього можна самостійно або у складі команди.

Термін прийому робіт - до 15 березня 2019 року.

Конкурс передбачає, що учасники у творчій формі розкриють тему раціонального використання ресурсів, фінансової поведінки та ощадливості.

Щоб долучитися, необхідно створити коротке відео (до 2 хвилин) на одну з таких тем:

- Три речі, які ви не знали про заощадження;
- Як заощадити і не втратити;
- Я заощаджую для того, щоб...

Готове відео учасники мають завантажити на Google Drive з відкритим доступом. Важливо, що від команди подається один проект.

Потому потрібно заповнити анкету на сайті організаторів конкурсу ( https://finlitvideo.fg.gov.ua/). Там треба вказати посилання на відеороботу та завантажити сканкопію/фото студентського квитка.

За результатами оцінок журі призери отримають:

  1.  місце - 14 тис гривень;
  2.  місце - 8 тис гривень;
  3.  місце - 5 тис гривень.

Крім того, роботи оцінюватимуть за трьома додатковими номінаціями - найкраща акторська гра, найкраща анімація та найкреативніший сценарій. Переможці цих номінацій отримають по 3 тис гривень.

Результати планують оголосити 29 березня 2019 року. Призери отримають повідомлення на зазначені у реєстраційній формі адреси.

Організаторами заходу є Фонд гарантування вкладів фізичних осіб за підтримки проекту USAID «Трансформація фінансового сектору».

Контактні особи - Олеся Шніцер (представник Фонду гарантування фізичних осіб, тел. +38 044 333 65 63, ел. пошта: [email protected]) та Марина Кулигіна (представник Проекту USAID «Трансформація фінансового сектору» тел. +38 044 237 02 10, ел.пошта: [email protected])