A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Студентів ДНУ запросили пройти стажування у провідних IT-компаніях Дніпра

Опубліковано 13 грудня 2017 року о 02:06

Близько 200 студентів технічних факультетів Дніпровського національного університету ім. О. Гончара пройшли анкетування від працедавців та отримали запрошення на стажування. Така можливість випала завдяки проекту «День кар'єри», що пройшов у виші 12 грудня.

Захід проводився для того, аби випускники могли напряму поспілкуватися з роботодавцями і більше дізналися про виклики сучасного ринку праці.

«День кар’єри» привернув увагу півтора десятка потенційних роботодавців - IT-компаній та Дніпропетровського обласного центру зайнятості.  Під час заходу діяли дві локації, де вони могли взаємодіяти з молоддю: працедавці біля інформаційних стендів своїх компаній могли спілкуватися зі студентами у форматі співбесіди. Паралельно проходила потік-сесія, де кожна компанія презентувала власні інноваційні напрацювання. Заповнивши анкету, студенти могли отримати запрошення на курси або стажування, після чого вони зможуть отримати бажане місце роботи.

 «ІТ – дуже динамічна галузь знань, яка вимагає людей розумних, вдумливих і таких, що прагнуть вчитися протягом життя. Упевнений, що сьогодні зібралися саме такі особистості», - зазначив проректор з науково-педагогічної роботи ДНУ Віктор Куземко.

Цьогоріч до організації «Дня кар’єри» долучилися відділ зв’язків з виробництвом та сприяння працевлаштуванню студентів і випускників ДНУ та факультет прикладної математики, а також партнер заходу – ІТ-компанія «Noosphere Events».