A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Студенти ЖНАЕУ отримають ще одну платформу для практичних досліджень та стажування - підписано Меморандум з Укртрансбезпекою

Опубліковано 25 квітня 2019 року о 16:07

Дослідження у пересувних лабораторіях, вивчення особливостей логістичної сфери, спільні соціальні та наукові проекти. Ці та інші можливості закладені у Меморандум між Житомирським національним агроекологічним університетом та Державною службою з безпеки на транспорті. Його підписали очільники установ наприкінці квітня.

Документ передбачає, що студенти зможуть проходити практику або стажування на базі структурних підрозділів Укртрансбезпеки. Їх також залучатимуть до надання адміністративних послуг і роботи в контролюючих службах.

“Наразі ми працюємо над відкриттям нової спеціальності «Транспортні технології», тому підписаний Меморандум є особливо актуальним. Разом з тим, вже зараз ми зможемо залучати студентів суміжних напрямів до виробничої практики у структурних підрозділах служби. Для молоді це є однією з можливостей для опанування практичних навичок та співпраці з досвідченими фахівцями. Також це збільшить шанси студентів на успішне працевлаштування після завершення навчання”, - зазначив ректор ЖНАЕУ Олег Скидан.

Серед інших переваг співпраці - спільні науково-дослідні, соціальні та культурні проекти, переддипломні практики, участь у міжнародних програмах тощо.

Нагадаємо, що на базі Миколаївського НАУ встановили сучасну метеостанцію.