A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Студенти Університету ім. Альфреда Нобеля захистили дипломи у польському виші

Опубліковано 29 грудня 2017 року о 10:43

Студенти Університету ім. Альфреда Нобеля успішно захистили дипломні роботи за спеціальностями «Право» та «Філологія. Переклад» у польському виші. Захист пройшов у межах програми подвійних дипломів з  Вищою Школою HUMANITAS у місті Сосновець ( Республіка Польща).

За рішенням екзаменаційної комісії  16 здобувачів з Університету імені Альфреда Нобеля  отримали дипломи. Серед них: Анастасія Галагуза, Ганна Гладких, Яна Жефарська, Владислав Коваленко, Микита Компанієць, Юлія Куцевол, Сергій Сітов, Дар’я Таран, Пилим Храмцевіч та Станілав Чигиринський, з відзнакою –   Юлія Булатова, Валерій Єськов, Юлія Крикливець та Андрій Свистун.

Університет ім. Альфреда Нобеля вже має досвід партнерства з польськими вишами у реалізації  міжнародних програм подвійних дипломів: майже  50 випускників вже отримали бакалаврські дипломи одразу двох вишів - Університету імені Альфреда Нобеля  та Вищої Школи  Менеджменту Охорони Праці у місті Катовіце (Польща).

А на початку наступного року кафедра англійської філології та перекладу Університету імені Альфреда Нобеля спільно з польськими партнерами відкриває міжнародну інтернатуру, до якої планує запросити випускників з двома дипломами.