A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Студенти та викладачі Львівського університету біотехнологій реалізували громадський проект вартістю у півмільйона гривень

Опубліковано 09 квітня 2019 року о 12:56

Студенти та викладачі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.Ґжицького реалізували громадський проект з покращення інфраструктури міста. Так, у парку вишу встановили різноманітне спортивне обладнання, скористатися яким вже зараз може кожен охочий.

На втілення проекту “Студентський парк: територія спорту і відпочинку” з місцевого бюджету витратили майже півмільйона гривень. Передбачається, що завдяки облаштуванню майданчика студенти, школярі та мешканці прилеглого до вишу мікрорайону зможуть займатися спортом у будь-який час.

Наразі на платформі встановили нові перекладини, лави, смітники, проклали доріжки та змонтували освітлення.

Реалізувати ідею активістам університету вдалось завдяки програмі “Громадський бюджет Львова”, який проводить місцева влада.  Так, кожен, хто має цікаву ідею або проект з покращення інфраструктури міста, може брати участь у ініціативі. Усі проекти проходять експертизу у відповідних управліннях міської ради, після чого їх виставляють на голосування в Інтернеті.

Нагадаємо, що на базі СумНАУ відкриють перший в Україні полігон для вивчення агротехніки.