A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Студент черкаського коледжу взяв участь у розробці безкоштовного мобільного додатка, який допомагає слідкувати за розкладом занять онлайн

Опубліковано 09 листопада 2018 року о 15:47

Студент Черкаського державного бізнес-коледжу Дмитро Вакуленко разом із IT-фахівцем Іваном Артеменко розробили мобільний додаток Weekler. Він допоможе слідкувати за розкладом занять у конкретному навчальному закладі, оперативно дізнаватися про оновлення, зокрема, занять у вибраних групах. Над втіленням ідеї розробники працювали понад 4 місяці.

Наразі додаток адаптований для Android та iOS. Його можна використовувати для різних типів мобільних пристроїв у будь-який час та у зручному для користувача форматі.

“Пропонований додаток оперативно інформує студентів різних курсів про розклад занять у закладі. Вже зараз його розміщено для безкоштовного завантаження на App Store та у Google Play. Нині ним скористалися понад 500 студентів та викладачів нашого коледжу”, - повідомив директор бізнес-коледжу Олег Куклін.

Додаток також активний у офлайн-режимі (без підключення до Інтернету).

Нагадаємо, що у Львівській політехніці відкрили лабораторію, яка дозволить співпрацювати з вченими інших міст та країн у режимі онлайн.