A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Стартував проєкт «Дітям про Україну» для віртуальних подорожей країною

Опубліковано 02 серпня 2022 року о 14:45


Започаткований у Запоріжжі проєкт «Дітям про Україну» націлений ознайомити дітей з історичними фактами та культурними пам’ятками країни. Малеча може подорожувати віртуальною мапою, щоб ознайомитися з красою, героїчністю та неповторністю нашої славетної держави.

Реальну мапу України розміщено в холі ЗДО №100 «Гармонія» Запорізької міської ради з супроводом QR-кодів, за допомогою яких можна здійснити віртуальну мандрівку в будь-яку область України за допомогою смартфону чи планшету.

Інтерактивну мапу розміщено на сайті закладу дошкільної освіти №100 «Гармонія» та кафедри дошкільної освіти ЗОІППО. Для здійснення мандрівки необхідно натиснути на зображення або перейти за посиланням, збільшити зображення (натиснути клавішу «+») та за допомогою курсору переміщатися по мапі. При натисканні на блакитну мітку на екрані з’являється відео подорожі з коментарями екскурсовода, при натисканні на жовту – презентація для використання на занятті.

Нагадаємо, розроблено рекомендації МОН щодо організації діяльності закладів дошкільної освіти у 2022/23 навчальному році.