A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Стартував курс «Підготовка молоді до успішної кар’єри» для педагогів профтехів

Опубліковано 17 січня 2022 року о 15:48


30 фахівців центрів розвитку кар’єри та педагогів профтехів 12 січня 2022 року розпочали навчання на курсі «Підготовка молоді до успішної кар’єри». Завдяки навчанню учасники допоможуть учням розвинути навички комунікації та самопрезентації для успішного кар’єрного старту.

Метою курсу є покращення навичок педагогів у роботі з молоддю – як у групах, так і під час індивідуальних консультацій щодо планування кар’єри, працевлаштування та організації власної справи. 

Навчання відбувається в онлайн форматі та триватиме до травня 2022 року. Програма тренінгів поєднує теоретичні та практичні завдання з можливістю спілкування та обміну досвідом між учасниками курсу. Після кожного з чотирьох модулів педагоги виконуватимуть завдання з учнями та зможуть переконатися в ефективності навчання. 

Курс реалізується проєктом «Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні» (EdUP) у партнерстві з експертною платформою Career Hub Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності».

Довідково

Проєкт «Державно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україні» (EdUP) впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва (SDC), ТОВ «Геберіт Трейдинг» за підтримки Міністерства освіти і науки України та виконується Швейцарською фундацією технічного співробітництва з розвитку «Свісконтакт».