A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Старшокласники з Києва, Харкова, Дніпра та Львова можуть зареєструватися в «Samsung IT-школа» до 20 вересня

Опубліковано 04 вересня 2021 року о 09:57


Компанія «Samsung Electronics Україна» у співпраці з Міністерством освіти й науки України реалізує проєкт «Samsung IT-школа». Учням із Києва, Харкова, Дніпра та Львова продовжили можливість реєстрації на 2021/2022 навчальний рік до 20 вересня 2021 року. Для цього потрібно заповнити форму за покликанням

Усім зареєстрованим буде повідомлено деталі й умови проведення вступного тестування. За підсумками тестування учні матимуть можливість безкоштовно навчатися в «Samsung ІТ-школі». 

«Samsung IT-школа» – сучасна та якісна IT-освіта, яка відповідає світовим стандартами міжнародних компаній.

Усе навчання безкоштовне, потрібно тільки пройти попередній відбір і тестування, за результатами якого буде визначено найкращих претендентів. Заняття проходитимуть двічі на тиждень протягом одного навчального року – зазвичай у сучасних комп’ютерних класах, спеціально обладнаних компанією Samsung. 

Довідково.

«Samsung IT-школа» реалізується із 2016 року, коли відкрилися перші дві школи в Києві. Також функціонують відділення в Харкові, Львові та Дніпрі, де сотні учнів під керівництвом IT-фахівців щороку здобувають базові знання та навички програмування Java на Android і розробляють власні проєкти: застосунки, програми, ігри тощо.