A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

«Sсience&Business Startup Hackathon»: екватор заходу з побудови масштабних інноваційних проєктів

Опубліковано 30 червня 2022 року о 10:15


До 2 липня 2022 року триває інтенсивний онлайн-хакатон для науковців, стартаперів і підприємців. Третій день поспіль у заході беруть участь найкращі іноземні та українські експерти, а також ментори, які надають індивідуальну підтримку відібраним стартапам і проводять підготовку до пітчів.

У межах хакатону вже відібрано 7 команд, що представили актуальні рішення для повоєнного відновлення України. Всього на участь надійшло понад 100 заявок, що втричі більше ніж у попередні роки.

Поділ на команди та брейншторм ідей із менторами відбувся в перший день заходу. Про стратегію, фінанси та план проєкту учасники говорили під час другого дня із Тарасом Думенком, директором з інновацій І Kreston Ukraine, начальником Гостомельскої військової адміністрації та Ксенією Савченко, консультанткою, фінансисткою та засновницею MoneySkills.

Третього дня робота здійснювалася в командах із персональними менторами. Учасники спільно обговорювали та ставили запитання, відповіді на які допоможуть реалізувати інноваційні ідеї.

Сьогодні, 30 червня, учасники продовжать навчання з найкращими спікерами щодо реалізації інноваційних проєктів в Україні та за її межами. Спікери третього дня хакатону:

  • Євгенія Клепа, виконавча директорка 1991 Open Data Incubator;
  • Вадим Марценко, експерт із продажу, підприємець, засновник і провідний тренер консалтингової компанії Martsenko Sales.

Трансляція доступна на фейсбук-сторінці Міністерства освіти і науки України та YouTube-каналі Українського фонду стартапів.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон оголосив низку заходів для підтримки українських науковців.