A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

«Спроможна школа для кращих результатів»: на Луганщині завершено капітальний ремонт закладів освіти

Опубліковано 04 січня 2021 року о 15:38


У 2020 році в межах програми «Спроможна школа для кращих результатів» у Луганській області завершено реалізацію 2 проєктів:

  1. капітальний ремонт будівлі опорного закладу освіти «Троїцький ліцей» у смт Троїцьке;
  2. капітальний ремонт опорного навчального закладу «Половинкинська ЗОШ І-ІІІ ступенів Старобільської районної ради Луганської області».

Вищезазначені проєкти були погоджені Міністерством освіти і науки України та реалізовані за кошти субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам (за загальним фондом державного бюджету на 20 млн грн) на умовах співфінансування з місцевого бюджету відповідно до Порядку та умов, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.02.2020 № 100.

Довідково.

Урядова програма «Спроможна школа для кращих результатів» – це фінансова підтримка закладів освіти на ремонт будівель шкіл, завершення недобудов, закупівля обладнання для класів та оновлення навчальних кабінетів, інтер’єрів у коридорах, класах та інших приміщеннях школи. 

Нагадаємо, в Чернігівській області побудували 10 закладів освіти та 5 об’єктів спорту в межах програми Президента «Велике будівництво».