A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Сьогодні оприлюднюють списки вступників, рекомендованих до зарахування на бюджет у магістратуру за правовими спеціальностями

Опубліковано 01 вересня 2020 року о 13:32


Сьогодні, 1 вересня, 1172 вступника до магістратури за спеціальностями “Право” та “Міжнародне право” отримали рекомендації до зарахування на бюджет. 

Списки оприлюднять приймальні комісії вишів, яким вже надійшла відповідна інформація в ЄДЕБО, а також вступники, які отримали рекомендацію до зарахування на бюджет, можуть побачити відповідний статус заяви  у своїх електронних кабінетах.

Виконати вимоги до зарахування та подати документи у виші рекомендовані вступники повинні до 18:00 6 вересня, а зарахування на бюджет відбудеться 11 вересня.

Зазначимо, що для вступу до магістратури вони проходили вступні випробування – Єдиний вступний іспит з іноземної мови та Єдине фахове вступне випробування, які проводились за технологією зовнішнього незалежного оцінювання. Цього року використовувались результати ЄВІ та ЄФВВ тільки 2020 року.

Загалом 2020 року на “ЗНО в магістратуру” для вступу на “Право” та “Міжнародне право” зареєструвалися понад 17,5 тис осіб. Під час основної сесії участь у тестуванні взяли трохи більше 15 тисяч осіб, з яких майже 71% успішно пройшли єдине фахове вступне випробування.

Нагадуємо, 79,2% вступників отримали рекомендацію до зарахування в омріяні виші.