A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Школярі Києва вивчатимуть англійську за новітнім форматом

Опубліковано 04 квітня 2018 року о 17:31

Школярі Києва вивчатимуть англійську мову за новим форматом, який передбачає поєднання аудиторного навчання з навчанням на базі онлайн-платформи Lingva.Skills. Інноваційну модель змішаного навчання вже презентували представникам навчальних закладів столиці.

“Вільне володіння іноземними мовами вкрай важливе у сучасному світ. Тому в концепції Нової української школи ми приділяємо цьому особливу увагу. Наразі ми вперше запроваджуємо модель змішаного навчання в українських школах, яка сприятиме вивченню англійської” - розповів під час презентації заступник Міністра освіти і науки Юрій Рашкевич.

Він також додав, що онлайн-платформа, на базі якої проходитиме навчання, пройшла перевірку відповідних структур МОН. Тож користуватися перевагами сервісу можуть школи та інші заклади загальної середньої освіти. Нині платформу вже використовують понад 1 тис навчальних закладів з усіх регіонів України

Довідково. Платформа Lingva.Skills є безкоштовним онлайн-ресурсом, який використовують для вивчення англійської мови. Навчальні матеріали готуються фахівцями сайту відповідно до стандартів ЄС. Також сервіс пропонує вивчення професійної англійської, яка буде корисною лікарям, вчителям, державним службовцям тощо.