A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Школа бізнесу ХНУ провела турнір для старшокласників Karazin Business Challenge

Опубліковано 28 лютого 2018 року о 10:15

Для старшокласників, які мріють створити бізнес або мають цікаву ідею для стартапу, провели Karazin Business Challenge, де школярі могли прослухати лекції бізнес-фахівців та позмагатися у вирішені кейсів. Організатором турніру стала школа бізнесу Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

До участі у заході були запрошені учні 10-11 класів з Харківщини. Для них викладачі-практики Каразінської бізнес школи провели стислі лекції, а також запросили представників бізнесу з різних сфер. Загалом, під час турніру учасникам провели семінари у таких секціях: Event Industry, HoReCa, Media, IT та Sport Activity.

На завершення діти взяли участь у змаганні: вони мали презентувати стратегію розвитку своєї компаній, а також подати план реалізації бізнес-проекту. Базою для презентацій мали стати знання отримані під час лекцій і спілкування з бізнес-менторами. За результатами турніру, переможців нагородили цінними призами.

Нагадуємо, що на базі МАН відкрили бізнес-інкубатор UF INCUBATOR, де школярі Київщини зможуть реалізувати проект під керівництвом бізнес-наставника.