A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

SET University: в Києві відкриється новий заклад освіти для підготовки ІТ-спеціалістів

Опубліковано 08 грудня 2021 року о 11:16


7 грудня 2021 року в Києві відбулася презентація майбутнього технологічного університету SET University, студенти якого будуть розробляти власні стартапи та працювати з реальними бізнес-кейсами. Учасники дискусійної панелі обговорили питання розвитку цифрової освіти в Україні, а також шляхи взаємодії бізнесу та держави задля її ефективного реформування.

Під час презентації спікери розповіли про напрями, за якими відбуватиметься навчання в університеті. Наразі організатори аналізують сфери зацікавленості абітурієнтів і потреби ІТ-ринку, серед пріоритетних розглядаються такі напрями:

  • штучний інтелект;
  • наука про дані;
  • кібербезпека.

До викладання планується залучити фахівців-практиків провідних українських і міжнародних ІТ-компаній. Університет готуватиме не просто спеціалістів, а майбутніх новаторів, які будуть здатні змінювати світ за допомогою науки, підприємництва та технологій. Окрім теоретичних знань, здобувачі освіти отримають практичні навички, необхідні підприємцям.

Організатори презентації: партнер-засновник технологічної компанії Roosh Сергій Токарєв і Київська школа економіки.

Нагадаємо, МОН разом із Міністерством цифрової трансформації ініціює оновлення змісту та навчально-методичного забезпечення навчального предмета «Інформатика».