A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Сергій Шкарлет відвідав Чернігівський ОІППО

Опубліковано 13 травня 2021 року о 14:29


12 травня 2021 року Чернігівський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені К. Д. Ушинського у межах робочої поїздки на Чернігівщину, яка відбулась у складі делегації на чолі з Прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем, відвідав Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет.

Міністр оглянув аудиторії початкової та інклюзивної освіти, конференц-аудиторію імені К. Д. Ушинського, медійної та інформаційної грамотності, методики викладання інформатики у початкових класах, сучасну інноваційну тренінгову аудиторію з новим інтерактивним та мультимедійним обладнанням навчально-освітньої системи «КММedia ED PROFI». Презентовано аудиторію педагогічної майстерності імені І. А. Зязюна, фундатора концепції педагогічної майстерності в Україні.

Також відбулася онлайн-презентація предметних аудиторій: методики викладання природничих дисциплін, іноземних мов, математики та методики її викладання, «Література рідного краю. Чернігівщина», методики викладання української мови та літератури, практичної психології та соціальної роботи.

В інституті для успішного здійснення навчання за програмами підвищення кваліфікації педагогічних працівників регіону створено сучасне освітнє середовище: облаштовано 22 аудиторії для проведення лекційних, тренінгових та семінарських занять, які оснащені мультимедійними комплексами, 3 комп’ютерні класи та тренінгова аудиторія з інтерактивною панеллю, багатофункціональними пристроями.

Нагадаємо, Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет відвідав інклюзивно-ресурсний центр №1 м. Чернігів.