A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Сергій Шкарлет розповів про освітній процес у закладах П(ПТ)О та ВО

Опубліковано 05 квітня 2022 року о 19:00


Сьогодні, 5 квітня 2022 року, на 41 день війни наперекір жорстокій агресії рф, заклади освіти здійснюють освітній процес в регіонах, де це можливо та дозволяє безпекова ситуація. Про це повідомив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Міністр зазначив, що наразі заклади професійної (професійно-технічної) освіти 15 регіонів продовжують здійснювати освітній процес у дистанційному форматі. Частково продовжено освітній процес у профтехах 9 областей. Не розпочато навчання в закладах П(ПТ)О однієї області України, де продовжуються бойові дії.

Заклади фахової передвищої освіти здійснюють навчання у 24 регіонах за дистанційною або змішаною формою. В 1 області ЗФПО перебувають на канікулах і не працюють.

Заклади вищої освіти 17 областей України продовжують навчання за дистанційною або змішаною формою, а також за режимом консультації та самостійної роботи студентів.

Нагадаємо, МОН пропонує мобільні застосунки для вивчення іноземних мов, які є безоплатними для українців у зв’язку з воєнними діями та агресією рф.