A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Сергій Шкарлет привітав колектив університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» з 90-річним ювілеєм

Опубліковано 22 грудня 2020 року о 16:08


Під час робочого візиту на Полтавщину Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет та Голова Полтавської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов взяли участь у заходах з нагоди 90-річчя від дня заснування Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка».

Від імені Прем’єр-міністра України, Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки України та від себе особисто Сергій Шкарлет привітав педагогічний колектив та студентів зі святом.

«Полтавська політехніка – провідний заклад вищої освіти Полтавщини. За 12 років, які я працюю з цим університетом, є поступ, крок за кроком зроблено багато. Приємно, що ви створюєте атмосферу свята науки, інновацій. Даєте конкурентні переваги і є містком для кар’єрного зростання нашої молоді», – зауважив Міністр Сергій Шкарлет у зверненні до освітянської спільноти.

Голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов, у свою чергу, наголосив на важливості діяльності навчального закладу в межах України. «Ваш навчальний заклад – це частина вищої освіти не лише Полтавщини, а й усієї України. Ви робите внесок у розвиток області, бо університет є профільним для всіх сфер економіки», – зазначив він.

За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку освіти і науки, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм, а також з нагоди 90-річного ювілею колектив Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» був нагороджений Почесною Грамотою Кабінету Міністрів України і Почесною Грамотою Міністерства освіти і науки України.

Крім того, науково-педагогічні працівники отримали нагрудні знаки Міністерства «За наукові та освітні досягнення», «Відмінник освіти», Почесні грамоти від Полтавської облдержадміністрації.

Нагадуємо, Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет назвав ключові заходи, реалізовані у сфері фахової передвищої та вищої освіти протягом 2020 року.