A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Сергій Шкарлет перебуває з робочим візитом на Волині

Опубліковано 20 січня 2022 року о 16:26


Сьогодні, 20 січня 2022 року, Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет перебуває з робочим візитом на Волині, де він зустрівся з головою Волинської ОДА Юрієм Погуляйком і обговорив подальшу співпрацю, ураховуючи необхідні регіону напрями.

Під час візиту Сергій Шкарлет взяв участь в офіційному відкритті спортивного комплексу Луцького національного технічного університету, який побудовано в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

«Наразі активно впроваджується програма "Здорова Україна", яка має на меті зацікавити молодь займатися спортом, зробити заняття з фізкультури цікавими, а звичку рухової активності щоденною. Реалізації проєкту сприяє розбудова сучасних спорткомплексів, а також проведення всеукраїнських і міжнародних змагань із різних видів спорту», – повідомив Міністр.

Сергій Шкарлет зазначив, що такі результати підтверджують діяльність Президента, Уряду, керівників обласних державних адміністрацій, територіальних громад, освітян і науковців, які спільними зусиллями творять нашу державу.

Нагадаємо, Сергій Шкарлет повідомив про стипендіальне забезпечення студентів.