A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Сергій Шкарлет і Посол Королівства Іспанії підписали декларацію про наміри щодо співробітництва у сфері загальної середньої освіти

Опубліковано 30 листопада 2021 року о 12:31


29 листопада 2021 року Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет і Посол Королівства Іспанії в Україні Сильвія Хосефіна Кортес Мартін підписали Декларацію про наміри щодо співробітництва у сфері загальної середньої освіти.

Домовленість передбачає сприяння підписанню повноцінної Угоди про співпрацю між державами, визнання важливості збереження в Україні закладів освіти з вивченням іспанської мови, а також підтримку шкіл, у яких викладають іспанську мову. Посольство Королівства Іспанія безкоштовно надаватиме дидактичні та допоміжні матеріали учням таких навчальних закладів.

«Маю надію, що наступного року ми зустрінемося з Вами за підписанням Угоди між профільними Міністерствами України та Королівства Іспанія про співробітництво в галузі загальної середньої освіти. Підписання Угоди відкриє нові горизонти для розвитку нашої подальшої плідної співпраці», — зазначив Сергій Шкарлет.

Нагадаємо, з 22 до 27 листопада 2021 року делегація Міністерства освіти і науки України на чолі з Міністром Сергієм Шкарлетом перебувала з робочим візитом у Республіці Узбекистан.