A-
A+
Пошук
Пошук офіційних документів
Шукайте накази Міністерства та інші законодавчі акти в галузі освіти та науки

Семінар з регбі та чирлідингу для вчителів Нової української школи відбувся на Сумщині

Опубліковано 15 лютого 2022 року о 15:20


Навчально-практичний семінар з фізичної культури об’єднав 150 активних та завзятих учителів Нової української школи з Сумщини у стінах Сумського державного університету 11 лютого 2022 року. Захід пройшов за участю Євгена Баженкова, директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти», Андрія Боляка, заступника голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН, та Василя Карпуші, ректора СумДУ.

Учасники семінару відвідали майстер-класи з регбі від Павла Рожкова, координатора європейської програми Get Into Rugby Федерації регбі України, а також з чирлідингу від Андрія Боляка та Анастасії Кравченко, тренерів НУШ Федерації чирлідингу та чирспорту України. Отримані навички та знання вчителі зможуть застосувати для підготовки сучасних та цікавих уроків з фізичної культури відповідно до пріоритетів програми Президента Володимира Зеленського «Здорова Україна».

Освітній захід відбувся завдяки співпраці Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації та Сумського обласного управління Комітету фізичного виховання та спорту МОН України.

Нагадаємо, 1 вересня стартує пілотний проєкт із оновлення інформатики в школах.